Baby, Iloveyou :))

Assalamualaikum cinta :') Haii nama saya Nurul Syazwani. Saya budak hingusan pemunya blog ni. Kahkah. Saya tengah godam blog dia. Weeee :P


//Dear Amirah yg saya sayangi :)

Aku tahu kita dah agak tak rapat. Lepas kita dipisahkan kan kan. For your information syg, aku still rindukan kau sebagaimana kau merindui aku. Ecewah phoyo pulak! Haha serious aku rindu nak dengar kau cite pasal life kau laju-II macam pelesit. Aku rindu nak 'speaking' dgn kau. Aku rindu nak marah kau kalau kau tak siap homework. Aku rindu nak duduk sebelah kau and luahkan segala ape yg ade dalam lubuk hati jiwa dan sanubari aku yg paling dalam ni kt kau. Ngeee. Kau kawan kau kakak kau abang kau kau kau sahabat aku paling aww awww gitu. Hahaha jgn ingat aku rapat dgn Aliss aku lupakan kau. It was not like that. Aku still ingat kt kau. Okay? Hahaa me miss you too darl :*

No comments:

Post a Comment

When I met you, we weren't alone.. CUPID was there too and he hit me with his arrow, then BOOM! suddenly I'm in love with you. *biggrin*

 
Template Edited By Mastura Aziz ♥ All Rights Reserved © 8 Dec 2013