The hacked tweetderrr

Assalamualaikum and a very good day to all of you. 


 My tweetderr was hacked by anonymous. Whose that? Oh. just my old friend from other planet. Unknown . Menyesal dahulu pendapatan, Menyesal kemudian tiada gunanya. 





Dear anonymous, why so jealous with me? My followers were just below 300 indeed. -.- ' na na na


Imma so lazy to crop and adjust what should be adjust . *asleep*


You know ma password? Great then ~ 


Muahaha ... gua bagitahu mak gua! Lu apahal der hacked twitter gua! Gua santet lu baru lu tahu! puiih. wa benci sama lu. lu ingat wa tak kenal mak lu? lu tunggu lu tunggu. wa jumpa lu, bontot lu wa jotos. -..- lolzs

Ok. Motif aku sebenarnya bukan nak bangga diri, riak, takabbur sebab twitter aku diHACKED. bukan. takde niat pun. *internallyscreaming*



Blog kena HACKED pun bangga? Gila Jangan cabar kesabaran gua. Lu kenal gua paras kuku je. haha .. pehh!Bajet siot! Ah biarlah! NAk bajet Abang Jebat sekejap pun tak boleh ! Tak sporting betul!

Ak pelik lah apahal ntah anonymous tu dok HACKED account aku. Asal dia tak bagitahu dulu ek dia nak HACKED account aku? Kalau dia bagitahu dulu, pasti yang sangat pasti aku bagi terus account aku tu. Ambik ah sampai lebam lebam ~ FREE OF CHARGE. tahinyaa



Jadi , kat sini aku amik peluang lah ya.. Suka untuk aku bagitahu, hah .. toksahlah dok contact Twitter aku tuh. Buang masa johh. Pi balik tanam padi tiga tangkai sono. 

What if i went and lost myself? Would you know where to find me? Cause without you things go hazy

Diamlah! Lu apahal kekecoh? haha .. *peace*



Lagi satu, isu negara . Serius punya isu! 

Kenapa rakyat Malaysia suka sangat pandu kereta lelaju? Tak sayang nyawa ea? ea? ea? *muka comel*
puih Semalam, masa wa, eh no no. Utamakan keluarga dulu. Bapak saya, emak saya, kakak saya , saya dan adik saya. xD Abende?


make that money watch it burn. Old but i'm not that old young . Iiii feel something so wrong doing the right thing. 

Sedang asyik memandang keindahan alam, kereta Grand Livina memotong. Wahh! Syok beb ! puihh. Tak guna kereta tu. Orang lain penat - penat tunggu lampu warna hijau. Eh dia dok sedap - sedap potong. Bagus sangatlah tuh ~ *cekak pinggang buat suara mak marah mak marah tak boleh*




But yknow .. hujan emas di negeri orang, hujan batu di negeri sendiri, lebih baik hujan batu di negeri sendiri. Sepandai - pandai tupai melompat, akhirnya jatuh ke tanah jua. Hah! Dia dok motong- motong orang, kat situ jugak dia. foyyoo lebih ~ 

Jadi para hadirin yang dihormati sekalian, pandu cermat, jiwa selamat, anak - anak hormat. Jadilah contoh yang baik buat anak - anak - anak sekalian ya. Ke mana tumpahnya kuah, kalau tidak ke nasi? Hormat - menghormati amalan mulia. Alah setakat empat lima minit tunggu traffic light turned green , tak luak pun kan? Ada mata yang memerhati, ada hati yang tak puas hati. *peace brother and sister hood* Allah bless you .. InshaaAllah ..


Broken ENgLISH ? Mira say sorry :DHArsh words? Sorry .. 

5 comments:

  1. dulu fb hazy pun kena hacked jugak. but then i make a new oneee =D

    ReplyDelete
  2. takda kerja duk hacked orang. kan?

    ReplyDelete
  3. HAzy : Haii :D Wahh great idea! takpe, pasni Mira buat baru! :D Thanks 4 the idea! <3 <3

    NUrulEE : HAha .. tulah .. *asah parang

    ReplyDelete
  4. lol tak gangster betul hack twiter. Orang upah lah pembunuh upahan ke apa baru ganster. lol xD joke. ahahaha

    ReplyDelete
  5. Dalila Samsudin : Haha .. amboiii .. hee, betul tu. But i still wonder siapalah yg hack my twitter. >.<

    ReplyDelete

When I met you, we weren't alone.. CUPID was there too and he hit me with his arrow, then BOOM! suddenly I'm in love with you. *biggrin*

 
Template Edited By Mastura Aziz ♥ All Rights Reserved © 8 Dec 2013