Vokal Bukan Sekadar Rupa ?

Assalamualaikum and Hi! =D

 Vokal sangatt *gelakShihaJurnalMentorLegend So hows life? Hehee Rindu aku tak? Rindu?! Yeke yeke yeke niii --' Ok rindu jugak ! Nah flying kiss (hengko baik tangkap ea) Em aku nak cite apa tadi ek? Lupa dehh Ok ok aku ingat ..

 So tadi aku dengan kengkawan(kawan-kawan ~ heish benncih taw) pergilah rumah terbuka kawan aku . Yup Chinese . Nama dia Sia Ting Hwee . HAHA ok gambar dia takde . Henfon iolls tak secanggih uolls ~ Ada kena mengena ke? *tunjukpenumbuk



Kenapa letak gambar ni? Eh kau tak rasa relatable ke ?
 Tu tanglung tu kan ada. (even goyang. faktor angin ok)

--------------------------------------------------------------------------------------------

Pastu , okeh fine. WOI DAUD AKU KATA PERGI SAING AKU DENGAN ZUE KAN ?
 APAHAL KAU PERGI DULU HAAA

Ok sampai rumah si Daus je , aku dengan Zue be like bagai rusa masuk kampung
Der, rumah lu yang mana satu ? Apsal aaa aku confuse! Mana mana?? haha
Lebih sekali aku pusing pusing rumah Daus . Waduh mekapnya cair tahuu
Pastu, takpe Zue , kita beranikan diri pergi sendiri (aku ingat rumah Ting Hwee ada balai/khemah)



Daus kata : Rahmat , Azarul , Fadhli and others pergi lepas Maghrib
(sebab open house mula pukul 5.00 p.m.)
Tapi, kenapa bila aku sampai je WOW BANYAKNYA MOTOR 
Haha aku park motor depan gate rumah siapa entah .

Ramai jugak classmates aku yang datang . Aku rasa aku paling menonjol (in a bad way) LOL 
My confidence level menurun .. HAHA
Aku ingat lagi masa tengah berjalan dengan penuh keayuan nya , kaki aku tersadung kerusi kecik. 

Masa seakan terhenti. Jam berhenti berdetik . Semuanya kelihatan .. LOL 

MANUSIA MANAKAH YANG MELETAKKAN KERUSI DI SINI ?!!

Ok . Big Brother tak guna. Dia orang first yang gelak . Pastu semua HAHAHAHA pastu siapa ntah cakap " cover cover " Mahunya tak cover?! Malu sikitlah ~

Pastu , Big Brother masih dalam mood tak guna nya lagi bila dia cakap
 " Wuu kau tengok Fei , baru makan dah tambah " HAHAHAHA okeh itu lawakk 
Pastu , Alif pun sama " Haa? Dah habis makan? Sekejapnya "

Apa awak fikir kita hebat sangat bab bab makan laju ni? (hee)




Yes , just keep swimming .. I love you Dory =D

Haha so far so good  .. Aku balik rumah lambat sikit sebab Yana ajak gi Bukit Gambir . Dekat mana?haha ala tak tahu macam mana nak explain? Sorryyy
I miss my babe  
Gila kau. Mahunya ayah aku tak membebel . hahaha I LOVE YOU DAD !!

Oklah .. ni je yang aku mampu taip . Sememangnya aku kekurangan idea hahaha


P/S : Gong Xi Fa Chai ! Beribu ampun dan maaf kepada yang tag Liebster Award tu sebab masih belum siap lagi bagi jawapan . Alaa semuanya susah susah BHAHAHA 
a a no no tak mo majuk tak mo tak mo --' 
In Shaa Allah , nanti Mira siapakan ea? =)
Jangan marah nanti bertambah kedutan di muka tuu 



May Allah bless you 




2 comments:

  1. BLOGWALKING HERE..

    #nuffnangclick
    #visit me on shukranzahari.blogspot.com
    #happy blogging

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe .. THANKYOUUU <3
      Alright , i will =D

      Delete

When I met you, we weren't alone.. CUPID was there too and he hit me with his arrow, then BOOM! suddenly I'm in love with you. *biggrin*

 
Template Edited By Mastura Aziz ♥ All Rights Reserved © 8 Dec 2013