School. --'




Asslamualaikum and Hi ! =D


 Happy Fasting everyone <3 

Because I'm not going to update my blog this few days (lah sangat) So I'm gonna write a post for you guys . hiks LOL

  Two days ago , sekolah aku ( STMI ) buat Hari Terbuka so that Ibu Bapa boleh datang like srsly uhuhu aduh result aku dahlah father segala father teruk . Tapi taklah teruk sangat . Bolehlah buat Kakak dengan Adik aku tu tutup mulut sekejap even tho ada G AHAHAHAHA Kau rasa?? --'


 Sadly , neither my Dad nor my Mom , both absent (macam pelajar sekolah pulak) lulz Because Mom really really hates highplaces and dislike stairs . Dad pulak kerja jadi mesti penat kan? Awal - awal lagi dah cakap tak boleh pergi . Other than that , Kakak Second pulak tanak pergi sebab Kakak Third takde dan Abang Second pulak malas nak pergi . Takpe deh ~ redha jelah ~ Kawan aku lagi lah .. ada ke patut dia suruh mak dia tak payah datang because


  • result jatuh menjunam terbenam
  • takut kena marah

Oh ya! Cakap cakap ni kalau takde gambar tak feeling lah kan? So here .. 






                               Siti NurAesha and Nor Reyana (kembar sangatt HAHA)
                                  Penolong Ketua Kelas and Penolong Bendahari <3

 Si Esha ni dia pakai #QuPutehQuPuteh #barulahPuteh #kelaskauSha

Ha btw aku ada satu cerita . Hari terbuka untuk Form 3 and Form 5 ritu , Kakak - kakak aku yang datang amik report card aku ahahaha . Nasib baik Ustazah a.k.a. Umi (guru kelas) tak cakap apa - apa pasal aku ni mental sikit dalam kelas. Kalau tak mahu aku kena bebel dengan Mak aku balik rumah tu. Syukurrr ...

Aku bukan nak cerita pasal kakak-kakak aku cuma dalam pendahuluan aku pun aku dah bagi isi sikit . Jadi ceritanya macam ni , Hari Terbuka baru - baru ni (Khamis lepas) , kawan - kawan aku mak ayah dia datang lah kan . Tak ketinggalan juga , tu si Kak Yong tu which is kembar iolls sangat . Reyana , Mak dia yang datang . Ahaha Mak dia pun macam gangster sikit taw .. biasalah Ibu tunggal kena kuat! Yaehhh.. 

Sampai giliran Yana , Ustazah boleh tanya :

Ustazah : Hari tu kakak kakak awak yang datang kan? *sambilsenyum
Yana : Ha? Ohh itu bukan saya ..
Ustazah : Habis tu, siapa?
Yana : Amirah ! Sambil tunjuk aku .
Ustazah : Oh.. ahaha tersilap ...

Sebab aku ni jenis alert kalau orang panggil nama aku so aku pun teruslah pusing belakang. Wondering lah jugak kenapa Yana sebut nama aku . Lepas Mak dia dah dengar apa Ustazah cakap , dia pun pergi kat aku , beritahu kenapa tadi .. ahahaha 

Kalau nak tahu , Ustazah dah banyak kali tersalah antara aku dengan Yana . Sebab ahaha aku ni nakal sikit . Ulang taip SIKIT ok? So , Yana dengan aku pun suruhlah Ustazah teka mana satu aku , mana satu Yana. Ahahaha nampaknya Ustazah tersalah .. dia tersilap antara aku dengan Yana . Sebab tanak berhenti bergurau dengan Ustazah , aku dengan Yana pun tukar tempat duduk . Dia duduk kerusi aku , aku duduk kerusi dia. Pastu kawan aku tanyalah Ustazah , yang mana satu aku, yang mana satu Yana. Sekali lagi Ustazah tersilap  Maafkan saya Ustazah! Sayangggg Ustazah <3 <3 <3







Jadi penyambut tetamu ... Ahahahaha funniest ever. Si Daud tu bajet je . --'







Meet them . My few classmates and also Najiha (the tallest girl in the pic) friend-next-door.



Ok till then . Post kali ni macam karangan yang tak siap . Ahahaha Maaflah ya? <3 <3 <3 


Oklah gerak dulu . Till we meet again in the next post . Babaiii

Thanks for the time you had spent just to read my post. =)

May Allah bless us ... amin ...







No comments:

Post a Comment

When I met you, we weren't alone.. CUPID was there too and he hit me with his arrow, then BOOM! suddenly I'm in love with you. *biggrin*

 
Template Edited By Mastura Aziz ♥ All Rights Reserved © 8 Dec 2013