Rindu.


Assalamualaikum and Hi everyone! =D 

 So yeah,lamanyaaaaaa kan tak blogging. Rindu T-T Rindu semuanya. 



Mira dah sambung belajar dah tapi Form 6 dulu =) Please pray for me huhu im struggling to get good points and fight again myself. 

Masa mula-mula masuk Form 6,i learnt a lot - friends,teachers,all. I learnt how to survive when life knocks me down. I learnt to fight back. I must overcome the bad side of myself which is kemalasan-yang-masih-membelenggu. Lots of people said that "masuk Form 6 ni susah,kena kerja keras." And yes,i have to admit,for the first sem,you as a beginner will go through many things, your friends especially. Aigoo,it's 2016 and still got problem with friends were really the most unwanted thing in life. After that, you have to struggle with the courses that you took. I got four subject , yeah, kacang. Betullah,senang je subjek yang aku ambil tu tapi kenapalah aku ni malas. T-T 

Kalau nak tahu,nak habiskan taip satu page ni pun aku macam - mengantuk? HAHAHAHA (>.<) Ala jangan marah cuma,weh dah malam kot siapa je tak ngantuk. Aku,kalau diberi 10 tahun pun,belum tentu dapat puaskan ngantuk aku ni. 

Aku sepatutnya menghabiskan cerita pasal Form 6 kan? Alamak terlajak pulak hehe Okay lets start it again. (>.<) Sem 1 kena usaha lebih sebab semuanya teori. Aku minat membaca tapi menghafal tu, adudududu huhu. Walaubagaimanapun, still, kau kena kuat untuk habiskan semua sem. Lepastu, kononnya tengah fokus tetiba rindu pulak. Rindu kawan masa Form 5,rindu rumah,rindu keluarga,rindu beloved aihh. So,sempatlah berangan sekejap. Mana boleh malas malas wehhh,nanti nak kahwin cane. Kena kuat kena kuatttt!!!! 

Jadi,lepasni, result sem 1 pun keluar,mestilah takut. Kalau result tak baik,nak mengulang tak? Hurmmmmm tengok pointer jugak huhu. 

Okay gais nak kena sign out dahni. Ngantuk banget sampai takleh habiskan menaip. HAHAHA hee tipu je (>.<) Esok nak kena siapkan kerja-kerja. Ni satu tips gak, kalau kau nak siapkan kerja rumah ke sekolah ke kerja kursus dengan cepat,kau bagitahu kawan kau,nanti kalau tak buat kau jugak yang malu so bila kau bagitahu kawan kau mesti kau buat punya,kan? Lainlah kalau tak bertanggungjawab dan tak malu. Hehe gurau jee ;) Okayyy byeeee mmmuahh .



pssss,nanti Mira curi curi masa edit balik blog ni okay ;) #rindumybeloved




 
Template Edited By Mastura Aziz ♥ All Rights Reserved © 8 Dec 2013