Happy Independence Day! 🤗🇲🇾


 Hi and assalamualaikum everyoneee! *wave 

How was your day pals? Mine was umm good hehe 😊 Alhamdulillah sebagai seorang rakyat Malaysia dan penganut agama Islam Mira rasa saaaangat bersyukur sebab baru je kita menyambut Hari Raya Aidiladha,Malaysia telah menyambut Hari Kemerdekaan yang ke-61 tahun yayyyy 🤗 

Apa erti Kemerdekaan pada korang? 
To me Kemerdekaan adalah satu perkataan yang melambangkan kebebasan rakyat Malaysia yang dahulunya berada di bawah cengkaman orang-orang komunis dan Eropah. Oleh itu,sangatlah wajar kita sebagai generasi sekarang ini menghargai dan menghormati nilai Kemerdekaan ini dan terus bersikap patriotik 😊💖 

 Guys,just nak cakap masa tengah menaip ni Mira dengar bunyi bunga api 😍 Bestnya kalau dapat tengok tapi apakan daya malam telahpun melabuhkan tirainya huhu. Kepada yang masih berada di luar menyambut Hari Merdeka tu janganlah sampai sesuatu yang tidak diingini berlaku 😊 Lagipun dah malam buta ni yop buat apa berembun kat luar tuu huhu.

 Akhir kata,Mira doakan semua yang baca blog Mira ni sihat sentiasa,murah rezeki dan berjaya di dunia dan di akhirat 🤗 Untuk pengetahuan juga,Mira tak sambung belajar tahun ni tapi In Shaa Allah Mira bercadang untuk sambung belajar pada masa hadapan 😁 Tahun ni kumpul duit dulu huhu 😊 Okaylah semua rasa ngantuk pulak 😂 

 See you when i see you,byeee 👋 



 
Template Edited By Mastura Aziz ♥ All Rights Reserved © 8 Dec 2013