Friends are forever .

Assalamualaikum and Hi! =)


 It has been a long day since I last wrote here right? HAHA gosh funny funny hahaha

So today's , my classmates and I


Esha kenapa tuuu (Esha rabun sebab tu dia tengok sampai mcm tu sekali )




Yes! We did some " magic touches " to ours' class.  Lawa kan? (>.<) Cuma aku je tak reti amik gambar chett Alhamdulillah ... tahun ni , 2015 , semua supportive and supporting . Kalau ada aktiviti kemas kelas ke , study group ke , tak ada yang tak datang walaupun tak semua . Alhamdulillah .. tahun ni pun kelas lebih lawa dari tahun lepas . Budak kelas aku pun O.K. Comel - comel je semua HAHA







Kenapa KABUR ? Oh sebabb masa ni , aku tengah snap , tetiba Daud opps Daus lalu pastu jadilah sebegitu rupa . bhahaha




DAH CAKAP KAN KELAS KITA LAWAA  PERCAYA DAH SEKARANG??




" Mira , kemaslah tu " " Mira papan putih tu ketengahkan sikit " 
" Mira jom cabut pelekat kuning tu , eh tak payahlah um buang jelah " " Mira gunting nama tu , sampahnya nanti buang je kat bawah, lagipun aku nak sapu " " Weh ubat stapler gun dah habis , bagi duit boleh tak ? " -DAUS 

Lepastu , bila aku kacau sikit dia buat kerja 
" Eh bongoklah dia ni , dahlah cacat tangan kiri , cuba bebetul sikit " Actually bukan bongok tapi bhahahahaha 
Taklah . Dia gurau je .. takde kaitan dengan sesiapa pun .. biasalah pengaruh Insta kuat LOL 




BAHAHAHAHHAHA




Alhamdulillah ... 



APA KURANG AJAR SANGAT niii HAHA
Rahmat bin Rafie 



Ah Rahmat tuu 
Hazim , apsal kau nyorok??




Astagfirullah .. 
Bukan dah baik gaduh ke? Apsal nak pegang tukul besi pulak? O.o '




Ni lagi sorang . Abang long Fadhli agagaga
Ha sesuai Abang Long dengan Kak Yong HAHA



Wuuuu bakal Pramugara nak lalu *bagi laluan bagi laluan 
(sibuklah baju hijau tu)



BAHAHA comelnyeee pfft ...




Thanks for passing by Nadiah =) haha 


Oklah .. rasanya sampai disini sajalah ya .. Ini pun macam dah panjang sangat je HAHA
Till we meet again .. 


P/S : sorry for the grammatical and spelling errors everybody =) cause I'm only human ...


4 comments:

  1. lawa sangat kelas. hargai all the ticks passed by. missing my school so much ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haiiiii hehhe Alhamdulillah ..Terima kasihhh <3 =')

      Delete
  2. haha sportingla kawan awak sampai siap angkat pasu bunga belakang awak hahaha :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai! :D hahaha dia memang cenggituu hahaha

      Delete

When I met you, we weren't alone.. CUPID was there too and he hit me with his arrow, then BOOM! suddenly I'm in love with you. *biggrin*

 
Template Edited By Mastura Aziz ♥ All Rights Reserved © 8 Dec 2013