Seharian Di Sawah


Assalamualaikum and Hi! =D


 Seharian di sawah? Tanam padi apa? HAHA Kau rasa?? Taklah ... saja je nak ambil gambar. 
WAha --'


Ok. Bebetul ea. Ok serius ea. Sebenarnya, memang saja pown -,,-' Kiranya , esok dah nak Hari Guru , jadi my classmates and I came to school for our last practised sebab kitaorang masuk persembahan . Takkanlah tak praktis,kan? Walaupun tak ramai yang datang tapii Havoc bangettt HAHAHAHA


 Lepas dah praktis , selfie apa semua , Daud bagi cadangan ajak pergi Pulau Penarik. Serius, memang menarik! Haha (>.<) puh puhh Kitaorang pun setuju lah . Jenjalan kauu , siapa je yang tak nak kan?Kann? =3 


 Oh ya! Enjoy watching our photos! =D




Izzat : Syukur Alhamdulillah .. sampai pun ke destinasi. Alhamdulillah Ya Allah ..
Hafiz : Aku ingin kurus ..

Mira : Emm tanak kuruss
Daus : *hee macam comel jee

Lokman : Jat , pakai cap pakai cap . Haaa
Aiman : aaa cakk

Iejah : *Perasan comel jap
Alin : Aduh peningg






Ok semua buat hal masing masing yaaa <3 <3 <3






JANGAN KATA #5PATAK PAYUNG Wakakakaka

Izzat : erkkk
Daus : *apsal lah budak depan tu asyik syok sendiri je ni.
Aiman : Heh??






Aku peghati je si Hafiz Hamzan ni eish. 
Caption : With buddyz! *apsal muka aku macam nak makan itsmighaa

Izzat, awak kenapa awak awak kenapa?

kau tengok Aiman dowh ahahaha AHAHAHHAHAHAHA






Iejah : Qu Puteh Qu Puteh Barulah Putehh
Alin : heheeee

Mira : hm??

( HARAP MAAF, YANG JEJAKA JEJAKA TU, TAK TAHU NAK CPTION APA)






Hok alorh Iejah selfie sensoranggggg
ma babe sho cute mucho

Daus : kO sabO je sabO ~






Lokman : dia macam niii *tangan tuu tangann
Aiman : pecelopp?

Weyh Hafiz kenapa kau senyum sensorang dowh?! Ni mesti adalah tuuu

Daus : Mak penat nak ~





* Okeh semuaa kita buat muka kerekk *

Iejah : Apahal?
Alin : *ducklips muah cikedd

HAFIZ KAU NAK MATI KE?! 

Daus : *jangan kata abang tak payung
Lokman : *bolehlah bolehlah ..






(jauh perjalanan , luas pemandangan)

Mira : *aduh mak aii lupalah nak basuh baju!
Daus : *apa benda kat sana tuuu

Iejah : Ha'ah! Apa tuu?
Alin : *orang-orang mungkinn

Aiman : Ha'ah lah ...
Lokman : *lokman underscore Machoman 






Aiman : (bang bang boom) *happeninggggg
Lokman : * kalau bosan, korek hidung dulu

Alin : swagger swagger

Izzat! comelnyaa!! AHAHA!







Izzat : *ok lah wak dah penat dah .. nak balik dulu .. Lagi satu , #jangankataabangtakpayung

Lokman : *peningg

Aiman : Dah snap ke??







awak pandang apa haaaaa

Alin : *mak aku masak apa dekat rumah ..

Aduh apsal muka aku macam tuuu choyyy







Wak nak balik.

Hafiz : balik le ~

Izzat : dah nak balik ke??






yang penting kita enjoyyyyy

Baiii semuaa balik duluuu

Lokman : Terbaik toq







SEbelum balik tuu kasik selfie terbang satu kali

Jangan kata #5PATAKPAYUNG

Aiman : eh eh sabo japp

Hafiz : yehhhh

Mira : Hi-five!

Alin : * aduh habukk

Iejah : *abende bebudak ni???






Oklah wak .. Nak balik dah ..

Kain baju belum sidai , lauk belum masak , kerja sekolah belum siap ...

Okbaiiii see you agaiinnn <3 <3 <3

*semua kasik tabik satu kali 

Daus : ho ho ho op!

Mak aii Hafiz. --' kau fikir kita tengah kawad apa?? Tegak benO kau berdiri ..





Itulah saja yang boleh Mira kongsikan .. Dapat berapa bintang agaknya ya ? Mungkin Nora bagi 5 bintang kan? emmm haha -.-'



Dah dah ., dunia semua nii Oklah gerak dulu .. Till we meet again papaiii <3 <3 <3



2 comments:

When I met you, we weren't alone.. CUPID was there too and he hit me with his arrow, then BOOM! suddenly I'm in love with you. *biggrin*

 
Template Edited By Mastura Aziz ♥ All Rights Reserved © 8 Dec 2013